Frankrijk Auvergne-Rhone-Alpes

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Arcon (petanque veld)

De camperplaats in Arcon is mooi aangelegd met een prachtig zicht over het dal. De camper parking ligt aan de rand van het centrum bij de jeu de boule baan en bied plaats aan 3 campers. De camperserviceplaats is beneden naast de weg, lozen van vuilwater of toilet, aanvullen water en 2 toiletten staan te beschikking. Overnachten is gratis, alsook het gebruik van de voorzieningen. Arcon is een klein dorp met een kerk en een tabak bar maar verder niet veel te zien. Opgelet camper van max 3,5 ton.
De camperplaats in Arcon is mooi aangelegd met een prachtig zicht over het dal en plaats voor 3 campers van max 3,5 ton. Overnachten is gratis, alsook het gebruik van de voorzieningen.

adres

Le Bourg
42370 Arcon
Auvergne-Rhone-Alpes Frankrijk

gps

46.00968,3.88808

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
3 plaatsen
7 dagen verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+01410

ander in Auvergne-Rhone-Alpes


Status online data ?

kies poll land

maandag 17 juni 2024

528

plaatsen

1472

stemmen

332

polls

59

meningen

kaart camperplaats Arcon (petanque veld)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline