Duitsland Sachsen Anhalt

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Tangermunde (Tanger)

Goede camperplaats aan de oever van rivier de Tanger en dichtbij het centrum van de oude stad Tangermunde. U hoeft alleen te betalen voor Uw camper parking aan de parkeer automaat 220 volt, water aanvullen en lozen grijswater of toilet is inclusief ticketprijs. Het is een druk bezochte en geliefde camper parking, maar toch een rustig zone om te overnachten. Jachthaven, supermarkt, bakker, centrum alles binnen loopafstand zeker de moeite om eens te bezoeken.
Goede camperplaats aan de oever van rivier de Tanger en dichtbij het centrum van de oude stad Tangermunde. Betalen voor Uw camper parking aan de automaat 220 volt, water aanvullen en lozen grijswater of toilet is inclusief ticketprijs.

adres

Klosterberg, 9
39590 Tangermunde
Sachsen Anhalt Duitsland

gps

52.53807, 11.96738

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
30 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 9 meter

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+00640

ander in Sachsen Anhalt


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Tangermunde (Tanger)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline