Duitsland Sachsen Anhalt

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Naumburg (Vogelwiese)

In het centrum van Naumburg heeft U een camperplaats Vogelwiese met 10 gereserveerde camperplaatsen. U kan hier gratis overnachten maar U moet een ticket hebben tussen 8.00u & 17.00u voor Uw camper parking. Lozen vuilwater of toilet kan gratis maar vers water en een aansluitingen op 220 volt moet U betalen. Deze camperplaats is een ideaal startpunt om de prachtige historische binnenstad en zijn omgeving te verkennen te voet of met de fiets. Voor inkopen, supermarkt of horeca alles binnen een straal van 400 meter rond de camperplaats.
In het centrum van Naumburg heeft U een camperplaats Vogelwiese met 10 gereserveerde camperplaatsen. Lozen vuilwater of toilet kan gratis maar vers water en een aansluitingen op 220 volt moet U betalen.

adres

Luisenstrasse
06618 Naumburg
Sachsen Anhalt Duitsland

gps

51.14844,11.81474

prijs

€ 14,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
25 plaatsen
72 uur verblijven
lengte geen beperking

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+00630

ander in Sachsen Anhalt


Status online data ?

kies poll land

maandag 17 juni 2024

528

plaatsen

1472

stemmen

332

polls

59

meningen

kaart camperplaats Naumburg (Vogelwiese)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline