Nederland Overijssel

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Giethoorn (Haamstede)

In het Venetie van het noorden Giethoorn is een mooie camperplaats Haamstede naast het kanaal voor 40 campers met ruime parkeerplaatsen en voor ieder een graszone naast de camper. De camperservice omvat gratis zwartwater of cassette toilette lozen en betalend water aanvullen of 220 volt aansluiting. Er is een sanitair gebouw met gratis toiletten, betalend douche en wasmachine. Het centrum van Giethoorn is op loopafstand ongeveer 1 km van de camperplek dat biedt U bars, restaurants en supermarkt. Het is een prachtig dorp waar bijna alles rond de kanalen is opgebouwd, dit kan U al wandelend of met de boot verkennen maar ook met de fiets kan U de waterrijke regio ontdekken. 
In het Venetie van het noorden Giethoorn is een mooie camperplaats Haamstede naast het kanaal voor 40 campers met ruime parkeerplaatsen en voor ieder een graszone naast de camper.

adres

Kanaaldijk, 17
8355 VJ Giethoorn
Overijssel Nederland

gps

52.72832,6.07657

prijs

€ 16,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
40 plaatsen
7 dagen verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: nl+04170

ander in Overijssel


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Giethoorn (Haamstede)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline