Nederland Noord Holland

vandaag open

3 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Middenmeer (Bij Sijm)

Camperplaats Middenmeer Bij Sijm is een mooi verzorgde plek in een landelijke omgeving met plaats voor 18 campers. In de prijs begrepen is een camperservice met lozen vuil water of cassette watertank aanvullen en 220 volt. Ook aanwezig gratis douche en toilette betalend was & droogmachines. Het centrum van Middenmeer ligt ongeveer op 2 km met een bakker, frituur en supermarkt. Met de fiets bent U hier de koning er passeert een fietsroute aan de camperplek, met rustige wegen langs akkers en kanalen. Aan het Ijselmeer in Medenblik op 8 km zijn bars, restaurants, supermarkt en een grote jachthaven.
Camperplaats Middenmeer Bij Sijm is een mooi verzorgde plek in een landelijke omgeving met plaats voor 18 campers. In de prijs begrepen is een camperservice met lozen, watertank aanvullen en 220 volt.

adres

Westermiddenmeerweg, 9
1775 RL Middenmeer
Noord Holland Nederland

gps

52.80579,5.01977

prijs

€ 17,50 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
18 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (2 stemmen)
n°: nl+05470

ander in Noord Holland


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Middenmeer (Bij Sijm)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline