Italie Veneto

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Oriago (Venezia Porta Ovest)

Prima camperplaats in Oriago met de naam Venezia-Porta-Ovest deze plaats heeft ruimte voor 50 campers. De camperplek heeft alles voor de camper om een goede service uit te voeren lozen vuil water of cassette toilette, aanvullen watertank en 220 volt. Voor de camperraar zijn er toiletten, douches, afwastafels en wifi. Het is een afgesloten plaats met slagbomen en bewaakt. U bevindt zich op een 500 meter van het centrum van Oriago waar supermarkt, bars en restaurants te vinden zijn. Om Venetie te bezoeken op een dikke 10 km kan U met de trein of de bus.
Prima camperplaats in Oriago met de naam Venezia-Porta-Ovest deze plaats heeft ruimte voor 50 campers. In de prijs begrepen lozen aanvullen water en 220 volt aansluiting.

adres

Via Ghebba, 109
30034 Oriago
Veneto Italie

gps

45.46598,12.17549

prijs

€ 20,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
50 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: it+03140

ander in Veneto


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Oriago (Venezia Porta Ovest)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline