Italie Piemonte

vandaag open

2.7 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Nizza Monferrato (Club Nicese)

Nizza-Monferrato bezit een prima rustige camperplaats Club-Nicese midden in het centrum van de stad met ruimte voor 20 campers. Naast een kleine openbare parking in een afgesloten area alleen toegankelijk voor campers, de prijs is all in. Bij aankomst moet U zich melden op het aangegeven telefoonnummer om de toegang te krijgen tot de camperzone en dit tussen 10.00 en 20.00u. Al het nodige voor een camperservice is aanwezig, water, vuil water lozen, chemisch toilet reinigen tot en met 220 volt aansluitingen. U verblijft in het centrum dit geeft U de mogelijkheid om alles te voet te bereiken zoals restaurants, bars, supermarkt en het openbare zwembad.
Nizza-Monferrato bezit een prima rustige camperplaats midden in het centrum van de stad. Naast een kleine openbare parking in een afgesloten area alleen toegankelijk voor campers, de prijs is all in.

adres

Piazzale Pertini
14049 Nizza-Monferrato
Piemonte Italie

gps

44.7712,8.35353

prijs

€ 5,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
20 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.7 van 5 (3 stemmen)
n°: it+01640

ander in Piemonte


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Nizza Monferrato (Club Nicese)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline