Italie Molise

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Petacciato (Villaggio la Torre)

Petacciato heeft een camperplaats Villaggio-la-Torre deze is gelegen op de hoge duinen direct aan het strand van de Adriatische zee met een prachtig uitzicht. U heeft op deze camper parking alle faciliteiten die U nodig heeft voor een goede verzorging van de camper inclusief 220 volt aansluiting, douches en toiletten alles in de prijs begrepen. Voor te winkelen heeft U wel een fiets nodig want de afstand van de camper parking tot het centrum van Petacciato is ongeveer 5 km en niet vlak. In de directe omgeving heeft U enkele bars en restaurants aan de zee. Opgelet de camperplaats is maar open van 1 juni tot 1 september.
Petacciato heeft een camperplaats Villaggio-la-Torre deze is gelegen op de hoge duinen direct aan het strand van de Adriatische zee met een prachtig uitzicht en alle service in de prijs.

adres

Strada Statale Adriatica 16
86038 Petacciato
Molise Italie

gps

42.02422,14.88735

prijs

€ 20,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 juni tot 01 september
20 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: it+01630

ander in Molise


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Petacciato (Villaggio la Torre)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline