Italie Liguria

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Monterosso Al Mare (Poggio)

Een prima locatie voor een camperplaats in Monterosso-Al-Mare met een prachtig uitzicht vanop de Poggio. De camperplek met ruimte voor 14 campers heeft alle voorzieningen voor een service beurt met alles in de prijs om te lozen, water en 220 volt.. De omgeving is zeer geschikt voor mooie wandelingen in het prachtige nationale park Cinque-Terre. Naar het centrum is ongeveer 3 km maar er is een bushalte nabij de camper parking of U kan met de eigenaar 1x per dag naar boven of beneden. Op ongeveer 200 meter van het camperpunt heeft U een restaurant voor meer zoals een supermarkt moet U naar het dorp.
Een prima locatie voor een camperplaats in Monterosso-Al-Mare met een prachtig uitzicht vanop de Poggio. De camperplek met ruimte voor 14 campers heeft alle voorzieningen voor een service met alles in de prijs.

adres

Strada Provinciale 38 112
19016 Monterosso-Al-Mare
Liguria Italie

gps

44.15498,9.65929

prijs

€ 25,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
14 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: it+01570

ander in Liguria


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Monterosso Al Mare (Poggio)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline