Italie Lazio

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Gradoli (San Magno)

Aan het prachtige Lago-di-Bolsena in Gradoli is een camperplaats San-Magno, op de oever van het meer en heeft plaats voor 30 campers. De camper parking heeft een gratis camperservice voor het lozen van vuil water of toilette, watertank aan te vullen, 220 volt aansluitingen en douches. Aan Lago-di-Bolsena is een privé terrein waar U kan genieten van de zon en water activiteit op het meer. Langs de weg op de oever van het meer zijn diverse bar/restaurants maar het centrum is gelegen op ongeveer 10 km daar vindt U supermarkt, winkels en meer horeca.
Aan het prachtige Lago-di-Bolsena in Gradoli is een camperplaats San-Magno, op de oever van het meer en heeft plaats voor 30 campers. De camper parking heeft een complete service in de prijs.

adres

Strada Provinciale, 114
01010 Gradoli
Lazio Italie

gps

42.59992, 11.86574

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 mei tot 30 september
30 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: it+03760

ander in Lazio


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Gradoli (San Magno)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline