Italie Friuli-Venezia-Giulia

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Capriva del Friuli (petanque banen)

Een rustige camperplaats om te overnachten in Capriva-del-Friuli naast de plaatselijke petanque banen met plaats voor 6 campers. Een complete camperservice met gratis lozen vuil water of toilette en water aanvullen voor 220 volt moet extra betaald worden. Het kan wel redelijk druk zijn wanneer de petanque club actief is maar in de avond keert de rust terug. Op een dikke km heeft U een golfterrein met bijhorende restaurant en bar. Het centrum van Capriva-del-Friuli is op ongeveer 1 km van de camperparking verwijderd aldaar vindt U een supermarkt, restaurants en bars. U verblijft in een stuk prachtige natuur waar U al fietsend of wandelend van kan genieten.
Een rustige camperplaats om te overnachten in Capriva-del-Friuli naast de plaatselijke petanque banen met plaats voor 6 campers. Een camperservice met gratis lozen en water aanvullen voor 220 volt is extra.

adres

Via degli Alpini
34070 Capriva-del-Friuli
Friuli-Venezia-Giulia Italie

gps

45.94660,13.51186

prijs

€ 4,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
6 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: it+02710

ander in Friuli-Venezia-Giulia


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Capriva del Friuli (petanque banen)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline