Italie Campania

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Policastro Bussentino (Cilento Mare)

Camperplaats Area di sosta camper Cilento Mare is gelegen op slechts enkele minuten van het centrum Policastro-Bussentino en direct aan zee er is ruimte voor 15 campers. De camper parking is een oase met planten en olijfbomen, de klok rond bemand door de beheerder, die ook een shuttle service verzorgd naar het centrum op ongeveer 1 km met een supermarkt en andere. Op de camperplaats zijn alle voorzieningen die nodig zijn voor een degelijke verzorging van de camper inclusief 220 volt aansluitingen, douche en toilet zijn eveneens beschikbaar. U kan ook makkelijk met de fiets naar het centrum of de zee daar vindt U restaurants, terrasjes, alles netjes aangelegd met een jachthaven.
Camperplaats Area di sosta camper Cilento Mare is gelegen op slechts enkele minuten van het centrum Policastro-Bussentino en direct aan zee er is ruimte voor 15 campers. Service om te lozen, water en 220 volt is in de prijs begrepen.

adres

C.da Pantano Filari
84070 Policastro Bussentino
Campania Italie

gps

40.07816,15.513103

prijs

€ 13,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 juni tot 01 september
15 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: it+01500

ander in Campania


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Policastro Bussentino (Cilento Mare)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline