Italie Basilicata

vandaag open

4 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Matera (Masseria del Pantaleone)

Nette camperplaats op een boogscheut van Matera, de camper parking is gelegen op de parking achter het restaurant Masseria-del-Pantaleone, de eigenaar en heeft ruimte voor 32 campers. De camperplek is voorzien van alles voor de verzorging de camper en U kan kiezen voor een zonnige of schaduw plaats. Er is wifi op de camperparking maar ook douchen en toiletten in een netjes onderhouden sanitair blok. Voor het centrum op 3 km te bereiken kan U gebruik maken van een shuttle busje dat ook door de eigenaar voorzien wordt. Voor bevoorrading kan U naar het centrum waar supermarkt, restaurants en bars op U wachten. Natuurlijk kan U ook gebruik maken van het restaurant van de eigenaar waar U in de morgen ook vers brood kan halen.
Nette camperplaats op een boogscheut van Matera, de camper parking is gelegen op de parking achter het restaurant Masseria-del-Pantaleone. Lozen, aanvullen water, 220 volt aansluiting, douche en toilet alles in de prijs begrepen.

adres

Contrada Chiancalata, 27
75100 Matera
Basilicata Italie

gps

40.65264,16.60744

prijs

€ 23,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
32 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

4 van 5 (2 stemmen)
n°: it+01480

ander in Basilicata


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Matera (Masseria del Pantaleone)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline