Frankrijk Centre Val de Loire

vandaag open

2.3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Chateaudun (Grands Moulins)

Chateaudun heeft 7 gereserveerde camperplaatsen op een parking aan de voet van het kasteel in een fraaie omgeving. De camper parking grenst aan een groene zone en de oever van De Loir met ook gratis lozen van water of toilet. Op de sanitaire paal is 1 aansluiting 220 volt voorzien en kan U water aanvullen maar hiervoor moet U extra betalen. Het centrum is op enkele stappen verwijderd van de camperplaats, het loont de moeite om te bezoeken en is voorzien van de nodige horeca en winkels, U kan ook de Grottes du Foulon bezoeken.  Op loopafstand van de parking vindt U meerdere supermarkten.
Chateaudun heeft 7 gereserveerde camperplaatsen op een parking aan de voet van het kasteel in een fraaie omgeving. Gratis lozen van water of toilet en betalend aan de sanitaire paal water aanvullen of 220 volt.

adres

Rue des Fouleries
28200 Chateaudun
Centre Val de Loire Frankrijk

gps

48.07170,1.32417

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
7 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.3 van 5 (3 stemmen)
n°: fr+00960

ander in Centre Val de Loire


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Chateaudun (Grands Moulins)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline