Duitsland Thuringen

vandaag open

3 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Zeulenroda Triebes (Zeulenrodaer Meer)

Aan het Zeulenrodaer Meer is een verzorgde en zeer rustige camperplaats in Zeulenroda Triebes met plaats voor 17 campers. Een camperservice voor vuil water, cassette toilette te lozen, water aan te vullen en wifi zijn in de prijs. Vanaf 15 mei tot 15 september kan U gratis gebruikmaken van de douches en toiletten. Voor een aansluiting op 220 volt dient U extra te betalen. Aan het meer kan U op het terras genieten in het strandhuis van lekkere gerechten of een drankje. In het centrum van Zeulenroda Triebes op ongeveer 2 km vindt U restaurants, bars en kan U inkopen doen. In de omgeving kan U wandelen of fietsen langs de oever van het meer en natuurlijk zwemmen of vissen. 
Aan het Zeulenrodaer Meer is een verzorgde en zeer rustige camperplaats in Zeulenroda Triebes met plaats voor 17 campers. Een camperservice voor lozen en water aan te vullen is in de prijs.

adres

Bleichenweg, 30
07739 Zeulenroda Triebes
Thuringen Duitsland

gps

50.65748, 11.96653

prijs

€ 14,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
17 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (2 stemmen)
n°: de+05000

ander in Thuringen


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Zeulenroda Triebes (Zeulenrodaer Meer)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline