Duitsland Mecklenburg Vorpommern

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Elmenhorst (golfterrein)

De camperplaats in Elmenhorst nabij een golfterrein Warnemunde heeft 24 ruime plaatsen met camperservice voor het lozen van vuilwater of toilet, watertank aanvullen en betalend een 220 volt aansluiting. U kan met de fiets of te voet ook naar de Oostzee deze is op 1,5 km verwijderd van de camperplaats. Het centrum is op wandelafstand en daar vindt U bakker, slager, restaurant, supermarkt en voor de golf liefhebbers is op ongeveer 500 meter van de locatie, het golfterrein . Opgelet geen honden toegelaten op de camperplaats.
De camperplaats in Elmenhorst nabij een golfterrein Warnemunde heeft 24 ruime plaatsen met camperservice voor het lozen van vuilwater of toilet, watertank aanvullen en betalend een 220 volt aansluiting.

adres

Gewerbeallee, 41
18107 Elmenhorst
Mecklenburg Vorpommern Duitsland

gps

54.15325, 12.01684

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
24 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+00470

ander in Mecklenburg Vorpommern


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Elmenhorst (golfterrein)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline