Duitsland Bremen

vandaag open

3.2 van 5 (5 stemmen)

camperplaats Bremen (Kuhhirten)

Kuhhirten een camperplaats in Bremen tussen rivier de Weser en Werdersee op ongeveer 2 km van de binnenstad. Alle service is aanwezig om grijswater of toilet te lozen, water aan te vullen, 220 volt aansluitingen, wifi, douche, toilet en wifi. Op de camperplaats is een broodjes service en heeft U een supermarkt nabij het centrum op ongeveer 2 km. Drukke camperparking met een goed beheer en rustig om te verblijven.
Kuhhirten een camperplaats in Bremen tussen rivier de Weser en Werdersee op ongeveer 2 km van de binnenstad. Alle service is aanwezig om te lozen, water aan te vullen, 220 volt, wifi, douche en toilet.

adres

Kuhhirtenweg, 11
28195 Bremen
Bremen Duitsland

gps

53.06524,8.81824

prijs

€ 17,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
100 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.2 van 5 (5 stemmen)
n°: de+00430

ander in Bremen


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Bremen (Kuhhirten)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline