Duitsland Berlin

vandaag open

3.5 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Lauchhammer (Grunewalder Lauch)

Camperplaats naast Grunewalder Lauch en gelijknamige camping aan een meer met een mooi strand midden in het bos. Service in de prijs begrepen grijswater lozen en watertank aanvullen, voor stroom moet U extra betalen evenals voor het lozen van het toilet. De site is zeer rustig gelegen op een afzonderlijke locatie gescheiden van de camping waar U wel gebruik kan maken van de faciliteiten voor een meerprijs. U kan zwemmen of genieten aan het strand van het meer, maar ook gebruik maken van de taverne voor een hapje en een drankje. In de groene regio kan U natuurlijk prima wandelen en fietsen.
Camperplaats naast Grunewalder Lauch en gelijknamige camping aan een meer met een mooi strand midden in het bos. Service in de prijs grijswater lozen en water aanvullen extra betalen lozen toilet en 220 volt.

adres

Lauchstrasse, 99 - 101
01979 Lauchhammer
Berlin Duitsland

gps

51.50767,13.6683

prijs

€ 14,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
betalend
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 28 maart tot 29 oktober
54 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.5 van 5 (2 stemmen)
n°: de+00400

ander in Berlin


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Lauchhammer (Grunewalder Lauch)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline