camperplaatsen gesloten

camperplaats is weg
plaatsen wissen

controle & update februari 2023

Camperperplaatsen gesloten of overnachten niet meer toegestaan, plaatsen verwijderd.

- Bastogne Luxemburg Belgie

realtime status

820
153
31
369
motorhomenet realtime status

Maandag 20 Maart 2023

Actuele status website, momenteel zijn er 369 camperplaatsen online met in totaal 820 beoordelingen. Bij 31 plaatsen is een reactie toegevoegd en er zijn 153 beantwoorde polls ingestuurd.

upload Uw foto's

foto upload Motorhomenet
foto upload

foto laden

U heeft de mogelijkheid om foto's op te laden bij elke camperplaats op de website. Onder elke foto staat een link en n┬░ plaats bij het aanklikken verschijnt er een venster, zie voorbeeld. In dit venster vult U alle tekst vakken en dan kan U de foto(s) opladen.

status december 2022

693
102
23
282
motorhomenet status eind 2022

cijfers

Eind 2022 waren er 282 camperplaatsen online en hebben de bezoekers deze 693 keer beoordeeld. Bij 23 camper plaatsen is een mening geschreven en er werden 102 beantwoorde polls ingestuurd. Bedankt aan ieder die heeft bijgedragen aan dit resultaat.

installatie android voorbeeld

pwa motorhomenet installatie android
logo android

android pwa

Voor een pwa installatie op een toestel met android besturing is het poepsimpel. Met 2 klikken verschijnt het icon op Uw toestel op de iconen verzamelplaats. Nadien kan U de app verplaatsen of toevoegen aan de gewenste paginatab.

wie is motorhomenet ?

logo motorhomenet
wie is motorhomenet

dat is hem

Frank een Belg op pensioen sinds 2016 en geboren te Schoten met een domicilie in Antwerpen. Het doel is verdelen van camperplaats informatie via website en sociaal media om geïnteresseerden te informeren. Dank aan ieder die helpt de info verder te verspreiden.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline